aggb-header

Website

Deze website is ontwikkeld door 3Dimensies, Bioclear, TTE Consultants, Witteveen + Bos en NMEDIA.

Voor het beheer wordt gebruik gemaakt van Joomla! open source.

Voor opmerkingen over de site kunt u contact opnemen met Juul Osinga ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. / 0570-665070).

Algemeen

De informatie zoals opgenomen op deze website is uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel de informatie op deze website met zorg en aandacht is samensteld, kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. 3Dimensies, Bioclear, TTE Consultants, Witteveen + Bos en NMEDIA aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website, voor de daarop verstrekte informatie dan wel voor de gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid van deze website.

De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld, en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder voorafgaande waarschuwing worden aangebracht.

Bepaalde hyperlinks in deze website brengen u naar sites van derden, welke niet door ons worden gecontroleerd, gemaakt en/of onderhouden. We aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de gelinkte websites.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Deze website en de inhoud daarvan is beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Niets van deze website of de inhoud daarvan mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van 3Dimensies, Bioclear, TTE Consultants, Witteveen + Bos.

Privacy

De persoonsgegevens die door bezoekers actief worden verstrekt voor toezending van informatiemateriaal, worden uitsluitend voor dat doel gebruikt. 3Dimensies, Bioclear, TTE Consultants, Witteveen + Bos en NMEDIA kunnen niet persoonsgebonden gegevens wel gebruiken voor bezoekersinformatie (website statistieken).