aggb-header

AGGb Praktijkdag 2014

Op 9 oktober 2014 organiseerde de Adviescombinatie Gebiedsgericht Grondwaterbeheer (AGGb) de AGGb Praktijkdag. De circa 40 deelnemers voerden letterlijk en figuurlijk een geanimeerd debat!  Daarmee zijn we een forste stap verder gekomen in de discussie over de duurzaamheid van de gebiedsgerichte benadering. De resultaten van de AGGb Praktijkdag worden op korte termijn gebundeld in een boekje en beschikbaar gesteld via de website (www.aggb.nl). De basis wordt daarbij gevormd door de cartoons van Quickcartoon.nl die de discussie op geheel eigen wijze op papier vastlegde!

Lees meer: AGGb Praktijkdag 2014!

 

AGGb Praktijkdag, 9 oktober 2014

Tijdens de AGGb Praktijkdag – Gebiedsgericht Grondwaterbeheer na 2015 – hebben we met ervaringsdeskundigen gedebatteerd over (de toekomst van) gebiedsgericht grondwaterbeheer. Geen presentaties, maar zeepkisten van waar af de deelnemers thema’s naar voren brengen die hen na aan het hart liggen wat betreft Gebiedsgericht Grondwaterbeheer. Bekijk hieronder het resultaat van deze geslaagde middag. Of download het verslag via deze link.

 

AGGb aan de slag

Gebiedsgericht grondwaterbeheer kreeg de laatste jaren het karakter  van een eeuwige belofte. De Advies­combinatie Gebiedsgericht Grondwaterbeheer (AGGb), bestaande uit 3Dimensies, Bioclear, TTE Consul­tants en Witteveen+Bos, brengt daar, door kennis en erva­ring met alle aspecten van het ge­biedsgericht grondwater beheer te bundelen, verandering  in. Sinds de oprichting van de AGGb heeft de combinatie niet stil gezeten. De AGGb zet op dit moment haar expertise in voor de provincie Noord Brabant en de gemeenten Veghel, Veenendaal, Deventer en Zwolle.

Lees meer: AGGb aan de slag